Medialvagledning.nu

hitta svar och väx tillsammans

Medial Vägledning

Vad är medial vägledning?

Medial vägledning är inte alltid så lätt att förklara. Ibland kallas det andlig vägledning eller medial rådgivning men det kan även kallas för medium vägledning eller spådom, tarot läsning, energi avläsning, tarot guidning etc.  

Ordet vägledning är lätt att förstå, men vad innebär andlig och medial? Utan att göra det långrandigt är det en människas förmåga att “koppla upp sig” till energier, tankar, känslor och djupare information som kan finnas bortom det medvetna Jaget. Oftast kopplas medial och andlig vägledning med den spirituella delen som finns i naturen eller på andra sidan (andevärlden). Men man kan få en medial vägledning för nästan alla möjliga saker i livet man behöver hjälp med, t ex att hitta svar kring en relation, olika val i livet, hitta lösningar för att förbättra ens liv, hjälpa sina barn, förstå vad som är på gång att ske på “energiplan” som håller på att materialiseras och även andra saker man kan tänka på där man kanske inte har så mycket klarhet. Det kan handla om att förstå sina egna känslor på djupare nivån, släppa blockeringar från dåtiden, tidigare liv men även med nuvarande utmaningar, minska lidande och hitta verktyg som kan snabbare ta dig vidare från olika situationer, sorg, arbete, företagandet, men även andra saker som du kanske tänker på.

När vi utför medial vägledning är det oftast kopplad till relationen mellan personens undermedvetna och övermedvetna (själen) eller det sjätte sinnet och intuitionen hos den människa som utför en medial vägledning och den man utför den på.

Tillsammans med dig blir då en medial vägledning en stund där det framkommer en berättelse för dig att använda, en möjlighet att få insikter, klarhet, se saker utifrån ett annat perspektiv, få information som du kanske inte får på egen hand just nu och hjälp att komma till läkning, insikt, förståelse kring vissa situationer som du kanske har utmanats för under olika perioder. Och till din fördel behöver du inte ens berätta hela historia som du kanske gör till en psykolog eller en läkare utan du kan få tillsammans med våra duktiga vägledare direkt på kärnan i problemet eller situationen. Det kan därför hjälpa dig korta ner kostnader du skulle ha för terapier och andra tider med olika experter, som psykoterapi eller KBT, men även få hjälp i samarbete med andevärlden. Dina nära och kära på andra sidan eller “skyddsänglar”, guides eller andra du tror på kan finnas runt omkring dig och förmedla information till våra duktiga och professionella vägledare, som fungerar som en översättare mellan världar för att hjälpa dig komma fram till viktiga information – som kan vara livsavgörande eller underlätta ditt liv avsevärt.  

Vissa tycker medial vägledning är givande, vissa tycker det är läskigt när det prickar rätt, vissa tycker det är spännande och vissa tycker det är en bra hjälp för de kanske känner sig vilsen i livet. 

Kan medial vägledare, medium göra fel?

När en person som jobbar medialt, medium, medial och andlig vägledare gör fel kan människor ibland kallas för bluff. Medans om en annan person som jobbar med en legitimation gör fel oftast kallas inte för bluff pga. de studier som den har gjort. Det finns möjligheter för anmälningar men även många saker som inte visas till ytan för allmänheten. Hur som helst vill vi säga att oavsett vilket yrke man har är man en människa. Som en människa kan man ibland se saker begränsat utifrån dennes möjlighet. För att vara medial vägledare i sin top form behöver man ta hand om sin hälsa väldigt bra, men kan är också en individ, man kanske har familj, barn, vänner och lär sig också saker i livet. Men man kan ha en gåva som är väldigt bra på att känna in, förmedla information för dig, kontakta andevärlden, läsa av dig etc. Med all respekt till gåvan, är det viktigt att du också granskar information du får och fatta dina egna beslut. Detta gäller oavsett om du anlitar vår spålinje på MedialVagledning.nu eller en läkare på en vårdcentral. Vi kan se saker på olika sätt men det är bara du som kan handla, tolka, ta till dig det du behöver vid den tidpunkten.

Å andra sidan, är våra vägledare duktiga och utbildade samt utvecklas kontinuerligt på MedialVagledning.nu. Vi har en stöd community som du också kan bli medlem i, växa tillsammans och utveckla dina mediala & healing gåvor. Bli medlem på MedialVagledning.nu för att ta del av allt detta på samma ställe.

Anlita en Seriös vägledare

Precis som när vi tränar muskler och hjärta genom motion är det en övning som stärker kroppen. Samma gäller när vi övar det sjätte sinnet, intuitionen eller den mediala vägledningen. Man behöver utveckla sina gåvor för att kunna hjälpa andra, dvs. om man inte hjälper sig själv och veta hur man använder sina gåvor blir det svårt att kunna hjälpa andra ordentligt.

Alla har en intuition och alla kan träna den. Vanligt är dock att vi inte har tid eller möjlighet. Intuitionen finns på flera plan där medial vägledning är nära relaterat. Intuitionen finns inom dig. Alla har en magkänsla. Alla har någon gång tänkt på någon som har precis ringt därefter eller drömt om något några dagar innan som har hänt. Men få människor som kan göra det medvetet och få tillgång till stor del av sin intuition och förmåga att använda sin intuitiva gåva på bästa sättet medvetet. För att vara en medial och andlig vägledare behöver man kunna ha bemästrat användning av sin intuition medvetet till en viss grad innan man kan arbeta med det.

Därför ska du välja oss som aktiva vägledare. Det är en positiv upplevelse där du med ett öppet sinne låter berättelsen ge dig nya tankar och intryck. Självklart tillämpas tystnadsplikt. Det är också en fördel att prata med oss då vi inte dömmer dig, din bakgrund, vem du är, var du kommer ifrån, vilka val du har gjort, vad du vill eller inte vill, vad du har åstadkommit, vad har hänt med dig genom livet, vad andra har gjort mot dig etc. Vi ser dig utifrån ett andligt och större perspektiv, förmedla budskap och information så du kan växa, hitta svar, utvecklas, koppla upp med ditt högre medvetande, läka, få inre styrka, inre frid, ro, lugn, glädje, avslut, visdom, kunskap, hitta dig själv, kunna gå vidare, förstå dig själv bättre, släppa gamla saker, känslor, tankar, oro, ångest, det du inte behöver, få insikter, bättre relationer, bjuda in kärlek, förändra ditt liv snabbare, fatta bättre beslut osv.

Så jobbar vi på MedialVagledning.nu med Medial Vägledning

I den mediala vägledningen får vi information via främst våra andliga team, dem i sin tur får information från ditt andliga team och subtila energisystem. Vi kan också ha kontakt direkt med dina nära och kära på andra sidan. Vi kan läsa dina energier från avstånd och ta reda på information om vilka obalanser eller utmaningar sker i ditt liv och hur du skulle kunna hitta snabbare balans eller ro. Andevärlden och vår intuition får styra och utifrån det vi får till oss översätter vi till en “berättelse” för dig. På så vis är vi som vägledare ett medium för en kunskap som sträcker sig bortom våra egna begränsade jag.

Ibland kan bilderna vara i form av gåtor vilket kan uppfattas som svårtolkat men är ofta väldigt relevanta och viktiga. Det är typiska detaljer i den mediala vägledningen där jobbet kan vara svårt, ex att förstå essensen av det som förmedlas. Samtidigt är det sällan detaljerna som berättar hela bilden. Information kan komma på olika sätt, via olika sensoriska kanaler inom oss. Detta beror lite grann på olika vägledarens gåvor och de kanaler som är lättare för vårt team att förmedla information genom oss vid olika ögonblick. För att du ska veta och känna dig trygg, förklarar hur olika vägledare arbeta men du kan också ställa frågan när du pratar med våra andliga vägledare för första gången om de inte berättar själva.

Lyssna på en medial vägledning

Vill du få en idé hur en medial vägledning går till? Lyssna på ljudklippet för att skapa dig en uppfattning.

Medial vägledning på telefon

Du kan ringa till oss när du behöver hjälp när som helst våra vägledare arbetar. Detta kan du se på vår hemsida. Du kan även bli medlem och ta del av kurser från vårt team, VIP vägledningar, intensiv hjälp och rådgivning, och även träffa oss på vår mottagning/ butik på centrumgatan 6 i Lammhult (Växjö). 

Vi har kunder från hela Sverige och att prata via telefon kan vara enkelt men även lättare för oss att “tona in” till dig utan att behöva veta så mycket om dig i förväg. Detta kan underlätta vårt arbete där vi kan förmedla information utan prägel om våra egna förförståelse men även så att du inte behöver berätta så mycket om hela historia i ditt liv, utan lita på att det finns sekretess och att du behöver inte identifiera vem du är om du inte vill, betalning sker på telefonräkningen och ingen annan behöver veta om att du har fått hjälp av oss om du inte vill berätta. Vi håller inte heller någon journal på vår spå-, tarot- och vägledningslinje på MedialVagledning.nu. Betalningen sker också på ett smidigt sätt då du kan ringa hur länge du vill, fast telefonsamtalet har en gräns på max. ca 75 min. Om du vill fortsätta vägledningen kan du ringa på nytt. Detta är en gräns som vi inte har satt utan telefonbolaget. Vår väglednings-, spå, tarot guidning och telefonlinje kostar 19,90kr/min men ibland har vi speciella rabatt för återkommande kunder och medlemmar. Därför kan det vara en fördel att vara med som medlem och få fina erbjudande, videos, kurser och annat som kan vara värdefulla möjligheter för dig. När du blir medlem, finns det även ett system vi erbjuder flera lösningar för dig, speciellt för dig som värvar nya medlemmar och kunder till vår spå- och vägledningslinje. Så passa på att bli medlem hos oss!

Även på plats

Du kan träffa oss på plats också i vår shop, butik och mottagning Magic Feelin’ på centrumgatan 6, Lammhult (Växjö). Där har du möjlighet att ta del av olika produkter, behandlingar, terapier, rådgivning samt andra överraskningar som finns på plats 🙂

Recensioner på MedialVagledning.nu

Boka Medial Vägledning

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka! Har du frågor? Varför inte testa ringa ett samtal för första gången, ställa frågor till våra duktiga och erfarna vägledare som kan förklara hur det går till eller besöka vår mottagning och shop? Du är välkommen att bli medlem också då kan du lära känna mer om vårt arbete och den mediala världen, samtidigt som utveckla dig själv.