Energy Master Course

Energy Master Course

Energy Master Course är en kurs me +50 video-lektioner om hur man läser av kroppen, sinnen och själen, får tillgång till akasha krönikorna och hittar obalanser i sig själv och andra med olika tekniker. Kursen skulle inkludera följande ämnen:

  1. Kroppslig avläsning: Lära sig att läsa av kroppsspråk, energier och signaler som kroppen sänder ut för att upptäcka obalanser och blockeringar.
  2. Sinnesavläsning: Utforska olika sinnliga tekniker för att öka sin förmåga att läsa av energier och intuitiva signaler som kommer från omgivningen.
  3. Själslig avläsning: Lära sig att komma i kontakt med sin inre själ och använda den som en vägledning för att upptäcka obalanser och blockeringar i sig själv och andra.
  4. Akasha-krönikorna: Utforska konceptet med akasha-krönikorna, den kosmiska databasen som sägs innehålla information om alla själars resor och erfarenheter. Lär dig hur man får tillgång till denna kunskap för att få insikt och förståelse för obalanser och utmaningar.
  5. Tekniker för att hitta obalanser: Utforska olika tekniker som meditation, energiarbete, tarotkortläsning, pendling och intuitivt arbete för att upptäcka och balansera obalanser i sig själv och andra.

Denna kurs skulle vara en kombination av teoretisk kunskap och praktiska övningar för att ge deltagarna verktyg och färdigheter att läsa av kroppen, sinnen och själen, få tillgång till akasha-krönikorna och hitta obalanser i sig själv och andra.

Egen fart, tillgång till platformen utan tidsbegränsning.

Registrera här

Leave a Reply

Blogg posts


Blog posts




Konnekta med oss